3 απλά βήματα για εγγραφή στο E-Language Center

Βήμα 1ο: Αγοράστε μια συνδρομή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, paypal.

Βήμα 2ο: Συνδεθείτε στο προφίλ σας και ενημερώστε όλα τα πεδία.

Βήμα 3ο: Ένας διαχειριστής θα ελέγξει τα στοιχεία σας και θα εγκρίνει την εγγραφή σας.

Για την ανανέωση της συνδρομής σας πηγαίνετε στην καρτέλα παραγγελία του λογαριασμού σας και πατήστε επανάληψη παραγγελίας ή επιλέξτε μια συνδρομή από τις παρακάτω.

Για να εγγραφείτε στο E-Language Center, επιλέγετε ανάμεσα σε δύο πακέτα συνδρομών:

  • Εξάμηνη συνδρομή

    Η συγκεκριμένη συνδρομή περιλαμβάνει την προβολή του προφίλ σας για 6 μήνες με σκοπό την εύρεση ενδιαφερόμενου μαθητή. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στο site είναι το πτυχίο του αντικειμένου…

    40,00  συμπ. Φ.Π.Α. 24% / 6 μήνες για 6 μήνες Εγγραφή
  • Ετήσια συνδρομή

    Η συγκεκριμένη συνδρομή περιλαμβάνει την προβολή του προφίλ σας για 12 μήνες με σκοπό την εύρεση ενδιαφερόμενου μαθητή. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στο site είναι το πτυχίο του αντικειμένου…

    60,00  συμπ. Φ.Π.Α. 24% / 12 μήνες για 12 μήνες Εγγραφή

Η εκάστοτε συνδρομή περιλαμβάνει την προβολή του προφίλ σας με σκοπό την εύρεση ενδιαφερόμενου μαθητή.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στο site είναι το πτυχίο του αντικειμένου σας, η άδεια διδασκαλίας, η επάρκεια ή άλλο πιστοποιητικό έγγραφο για την σχέση σας με το αντικείμενο διδασκαλίας.

Μπορείτε να ενημερώνετε το προφίλ σας, όποτε θέλετε, με το βιογραφικό, τις τιμές , την φωτογραφία σας και να επιλέγεται τρόπο παράδοσης μαθημάτων online ή δια ζώσης. Τα επίσημα έγγραφα σας θα είναι ορατά μόνο στους διαχειριστές. Το πεδίο «πληροφορίες» το συμπληρώνετε εσείς και είναι ορατό σε όλους. Στα προφίλ των καθηγητών και των μεταφραστών τα προσωπικά στοιχεία (τηλέφωνο, email) δεν θα εμφανίζονται στους χρήστες και η επικοινωνία σας με τους ενδιαφερόμενους μαθητές θα γίνεται μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site. Στα προφίλ των κέντρων ξένων γλωσσών και των μεταφραστικών γραφείων αναγράφονται όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, ώστε να έρθει ο μαθητής αμέσως σε επαφή μαζί τους.

Τέλος, μέσω των συνδρομών, εκτός από την εύρεση μαθητών σας προσφέρεται η δυνατότητα συμμετοχής σε online & δια ζώσης συναντήσεις με τα μέλη του e-language center, η συνεχής ενημέρωση για τις εξελιξεις και η ανταλλαγή απόψεων πάνω σε ότι αφορά τις ξένες γλώσσες μέσω του φόρουμ. Προσεχώς σχεδιάζεται η παρακολούθηση webinars και η χρήση πλατφόρμας για online μαθήματα.

Ελάτε και εσείς στην πρώτη διαδικτυακή κοινότητα ξένων γλωσσών!

Y. Γ: Η αισθητική των προφίλ σας και η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι μέλημά μας. Ψεύτικες η θολές φωτογραφίες δεν θα γίνονται δέκτες.