Για να εγγραφείτε στο e-languagecenter, επιλέγετε ανάμεσα σε δύο πακέτα συνδρομών:

  • 40 € για συνδρομή 6 μηνών
  • 60 € για συνδρομή 12 μηνών

H πληρωμή γίνεται με τραπεζική κατάθεση, χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας ή PayPal. Η απόδειξη πληρωμής σας αποστέλλεται άμεσα.

Η εκάστοτε συνδρομή περιλαμβάνει την προβολή του προφίλ σας με σκοπό την εύρεση ενδιαφερόμενου μαθητή.

Μπορείτε να ενημερώνετε το προφίλ σας, όποτε θέλετε, με το βιογραφικό, τις τιμές, την φωτογραφία σας και να επιλέγεται τρόπο παράδοσης μαθημάτων online ή δια ζώσης. Τα επίσημα έγγραφα σας θα είναι ορατά μόνο στους διαχειριστές. Το πεδίο «πληροφορίες» το συμπληρώνετε εσείς και είναι ορατό σε όλους.

Για τους καθηγητές τα προσωπικά σας στοιχεία (τηλέφωνο, email) δεν θα εμφανίζονται στους χρήστες και η επικοινωνία σας με τους ενδιαφερόμενους μαθητές θα γίνεται μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site.

Στα προφίλ των κέντρων ξένων γλωσσών αναγράφονται όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, ώστε να έρθει ο μαθητής αμέσως σε επαφή μαζί τους.

Τέλος, μέσω των συνδρομών, εκτός από την εύρεση μαθητών σας προσφέρεται η δυνατότητα συμμετοχής σε online & δια ζώσης συναντήσεις με τα μέλη του e-language center, η παρακολούθηση webinars και η συνεχής ενημέρωση για τις εξελιξεις. Προσεχώς σχεδιάζεται και η χρήση πλατφόρμας για online μαθήματα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στο site είναι το πτυχίο του αντικειμένου σας, η άδεια διδασκαλίας, η επάρκεια ή άλλο πιστοποιητικό έγγραφο για την σχέση σας με το αντικείμενο διδασκαλίας.

Η επικοινωνία με τους καθηγητές πραγματοποιείται μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο προφίλ τους. Στη συνέχεια οι καθηγητές ενημερώνονται άμεσα από το e-language center για το ενδιαφέρον ενός μαθητή μέσω email και τηλεφωνικής κλήσης. Εάν μετά την επικοινωνία τους δεν προκύψει συνεργασία, το e-language center προτείνει κάποιον άλλο διαθέσιμο καθηγητή. Τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας του καθηγητή (τηλέφωνο, email) δεν φαίνονται για λόγους ασφαλείας.

Στα προφίλ των κέντρων ξένων γλωσσών αναγράφονται όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, ώστε να έρθει ο μαθητής αμέσως σε επαφή μαζί τους.

Μπορείτε να εκφράσετε τα παράπονα σας μέσω όλων των τρόπων επικοινωνίας με τη διαχείριση του site. Θα χαρούμε για την κριτική σας … Μας βοηθάει να βελτιωνόμαστε!

Υπάρχει η αντίστοιχη επιλογή στον λογαριασμό σας για άμεση διαγραφή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επιλογή της διαγραφής είναι μη αναστρέψιμη και διαγράφει όλες τις πληροφορίες του λογαριασμού σας.

Δεν βρήκατε την απάντηση;

    Τα πεδία με το * είναι υποχρεωτικά.

    Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων σας από τον ιστότοπο.