Ποιες είμαστε

Πίσω από το E-Language Center βρίσκεται μια ομάδα τριών, νέων καθηγητριών που δραστηριοποιείται στην εκμάθηση ξένων γλωσσών με έμπνευση, δημιουργική διάθεση και φρέσκες ιδέες.

Στόχος του site είναι να δημιουργηθεί μια δυναμική κοινότητα αξιόπιστων καθηγητριών/ών ξένων γλωσσών.

Μέσα από αυτή θα μπορέσουν τόσο οι ενδιαφερόμενοι μαθητές να βρίσκουν αξιόλογους καθηγητές, οι οποίοι θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, όσο και οι διδάσκοντες να προωθούν τη δουλειά τους, να έρχονται σε επαφή με μαθητές και να διευρύνουν τον επαγγελματικό τους κύκλο.

Τι προσφέρει το E-Language Center;

ΡόμβοςΤη δημιουργία και προώθηση των επαγγελματικών προφίλ των εγγεγραμμένων:

i.  διδασκόντων,
ii. κέντρων ξένων γλωσσών

με όλες τις σημαντικές πληροφορίες καθώς και τον εύκολο τρόπο επικοινωνίας του μαθητή μαζί τους.

ΡόμβοςΤην εγγύηση ότι όλοι οι καθηγητές είναι επαρκώς καταρτισμένοι για ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα, καθώς για την εγγραφή τους απαιτούνται τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

ΡόμβοςΤην άμεση δυνατότητα επικοινωνίας με τις διαχειρίστριες του site σε περίπτωση οποιασδήποτε απορίας.

ΡόμβοςΑσφάλεια στην επικοινωνία καθηγητή και μαθητή, καθώς τα μηνύματα θα ελέγχονται από το site πριν προωθηθούν. Δεν θα εκτίθενται δημοσίως τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, email) του καθηγητή. Ωστόσο, μετά την αρχική προώθηση του αιτήματος η επικοινωνία θα γίνεται αποκλειστικά μεταξύ καθηγητή – μαθητή.

ΡόμβοςOnline Webinars τόσο για καθηγητές, όσο και για μαθητές.

ΡόμβοςΕνημέρωση σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο των ξένων γλωσσών.

Το Ε-Language Center υποδέχεται τους μεταφραστές

Μέλη του E-Language Center μπορούν να γίνουν επαγγελματίες μεταφραστές/στριες αλλά και όσοι/ες έχουν υψηλό επίπεδο επάρκειας σε κάποια ξένη γλώσσα ώστε να έχουν την άνεση να επεξεργαστούν τα κείμενα.

Βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή στο δίκτυο είναι η τήρηση του απορρήτου, των προθεσμιών και ο σεβασμός των θέσεων της οργάνωσης.

Η αρχική επικοινωνία με τους μεταφραστές του δικτύου γίνεται μέσω της πλατφόρμας. Ο ενδιαφερόμενος πελάτης αποστέλλει μήνυμα σε μεταφραστή της επιλογής του με πληροφορίες για το μέγεθος του κειμένου, την αρχική γλώσσα και την γλώσσα μετάφρασης, καθώς και την προθεσμία – ημερομηνία που χρειάζεται να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταφράσεις. Μετά την προώθηση του αιτήματος η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά μεταξύ μεταφραστή-πελάτη.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Άσπα Ιορδανίδου

Ασπασία Ιορδανίδου

CEO - Καθηγήτρια Γαλλικών
Φραντζέσκα Βέτσλερ

Φραντζέσκα Βέτσλερ

Καθηγήτρια Γερμανικών
Μαρία Μπακαλούδη

Μαρία Μπακαλούδη

Καθηγήτρια Αγγλικών & Ισπανικών